Titanix-WLAN Liittyminen

Nyt jos aika, on niin liittykää.

Aijotaan ottaa paljon testikäyttäjiä, niin paljon kun mahdollista, että nähdään miten toi verkon kuorma kestää ja wlani muutenki kestää. Levittäkää sanaa jokapuolelle, laajakaista liittymä on ILMAINEN KOEAINAKA. nopeus on joko yleiskaista tai sitten tyyliin 256 tai 512 jne. Tarvis tehdä lappu ja jakaa sitä pitkin tukiasemien vieressä asuvien. Koeaika alue tulisi olla Porin keskusta ja kuukkari. Ehkä impola.

Koeajan jälkeen liittymähinnaksi muodostuu 5euroa – 20euroa liittymän nopeudesta riippuen, laajakaista saa melko varmasti jo 10eurolla, 5euron liittymä on tarkoitettu vähä-varasille, niille ketä ei tarvitse internettiä paljon taikka sitten on tosi vähän rahaa, mutta kuitenki haluaa laadukkaan internetin. Vuokralaitteiden hinta muodostuu 3euroa – 7euroa, kokoonpanosta riippuen.
Koeaikana et sitoudu mihinkään miljoonan vuoden sopimuksiin, koeajan jälkeen voi vain kylmästi olla liittymättä, ja ne ketkä haluaa liittyä, niin liittyy.

Kaikki ehdotukset otetaan vastaan, myös etsitään jotai yhteistyökumppania, ketä halua lähtee mukaan. Verkko on jo nyt aika suosittu, lähes jokapäivä saan sähköpostia joltai joka kysyy verkon liittyvää tai liittymisen liittyvää. Lehdessä eikä internetissä sitä ei ole mainostettu koskaan, joten..

Liittykää heti! http://wlan.titanix.net/index.php?sivu=liity_liity