Pirate Galaxy MMOG online-peli

Löysin tossa taannoin ihan täysin vahingossa tollasen mmo pelin. Eli siis online-peli jossa kehitetään itseään paremmaksi tekemällä tehtäviä(mission/quest) ja leveloida paremmaksi kerämäällä XP-pisteitä.

Peliä voidaan verrata esimerkiksi runescapeen tai WOW(World of Warcraft).

Peliä voi pelata ilmaiseksi, ja peliin voi ostaa tavaroita, jotka auttaa pelissä. Missioneissa ei pitäisi mielestäni tarvita mitään ostettuja tavaroita. Peliä pitäisi mielestäni pelaa “läpi” ilman ostamatta euroilla tavaroita.

Pirate Galaxy on 3d peli, joka sijouttuu tulevaisuuteen. Pelissä ajetaan aluksella ja tehdään tehtäviä ja seikkaaillaan pitkin galaxia, on useita galaxeja ja planeettoja. galaxien välissä on tähtiportit (stargate) minkä kautta kuljetaan pitkiä matkoja ja planettojen välillä kuljetaan aluksella. Mitä kauempana planeetta on, sitä kauemmin kestää matkustaminen. Itsellä voi olla useita aluksia ja aluksiin voi itse päivittää aseet jne..
Pelissä on erittäin hyvät grafikat (vert. runescape) omalla clientillä, jossa on java-tuki mukana. Peli toimii erittäin sujuvasti GTS8800(640Mb) AMD6000+ koneella täydellä 1600×1200 resoluutiolla. En tiedä kuinka paljon konetehoa vaatii hyvään sujuvuuteen.

Pelin kotisivu on: http://pirate-galaxy.gamigo.com/

Muutama screenshotti (On otettu ikkunamoodissa 800×600 resoluutiolla):