Lähde lomamatkalle halvalla!

Olen liittynyt matkapalvelun agenttiksi!

 

Matkustatko paljon?  Haluatko halvimmat hinnat? Haluatko lomamatkallesi kilpailukykyiset hinnat? Ota yhteyttä!

Nyt tarjoan Ilmaisia VIP-Tunnuksia sukullaisilleni ja kavereille + tutuille. GoNice palveluun. Aina kun sivuille menee, kannattaa laittaa http://www.gonice.com/riku se riku on erittäin tärkeää! VIP-Tunnuksilla hyötyy ensimmäisellä matkalla 25euroa puhdasta rahaa käteen, se kannattaa oikeasti. VIP-jäsenenä saa parhaimmat edut ja pisteet matkustamisesta. NYT JAAN ILMAISEKSI NIITÄ! JAAN SIIS 25EUROSIA ILMAISEKSI!!!

 

Jos olet kiinostunut agetinksi liittymiseksi, vieraile sivullani http://www.i2enetwork.org/riku ja katso sieltä mitä hyödyt.

Suomessa on tällä hetkellä alle 1000 agenttia, on tärkeää liittyä nyt verkostomarkkinoille, koska saumat on erittäin varmat tällä hetkellä. Homma vaatii tietysti hieman töitä, mutta jo kun saat yli 700euron boonuksen , niin asiat on toisin 😉
Kaikki kuitenkin haaveilee kuukausittaisista lisätienisteistä, aina muutaman satanen / tonni ei ole pahitteeksi ainakaan minulle! Näin varmaa saumaa ei tule helpolla toista kerta, yritys on yli 10vuotta skandinavian isoin, joten liittyminen on riskitöntä ja matkailukysyntä on kasvussa, kannattaa tutustua.

Tuo kaikki kaverit mukaan, liity nyt travelpartner verkkoon!